Kana za obrve

Da li jedva čekate da se prijavite za obuku – Kana za obrve? Srećom, Perfect Eyelash ima dobre vesti za Vas! Da li želite da naučite na efikasan način da farbate obrve? Pratite obuku „Perfect Eyelash Henna Brows“. Za više informacija o našoj ponudi pročitajte u nastavku i registrujte se već danas!

Ekskluzivna obuka za kanu za obrve

Perfect Eyelash kana za obrve je jedan od najblažih i najefikasnijih prirodnih načina farbanja obrva. Nudimo ovu ekskluzivnu obuku da Vas naučimo o detaljima korišćenja naše kane za obrve. Tokom ovog kursa „Perfect Eyelash Brow Henna“ edukator će Vam objasniti sve o proizvodu, protocol tretmana i demonstrirati tretman na modelu. Takođe ćete dobiti odgovarajuću skriptu sa kompletnim teorijskim delom i informacijama o ovom tretmanu.

Kana pre sve za trepavice Kana posle sve za trepavice
Kana za obrve
rsd 48.852
* Uključuje mali START paket (u vrednosti od 14.250 rsd)

Sadržaj obuke za tretman kane za obrve

Uz pomoć naših edukatora savladaćete teoriju kroz tretman korak po korak. Nakon toga vežbaćete na modelu. Na kraju dobićete savete o proizvodima, šminkanju obrva i mogućim pitanjima klijenata. Nakon završetka obuke „Perfect Eyelash Henna Brows“, moći ćete samostalno da radite.

Uključuje START paket

Tokom obuke „Perfect Eyelash Brow Henna“ radićete sa različitim proizvodima i od nas ćete dobiti obimni start paket. U njemu ćete naći, između ostalog, šest različitih nijansi kane, sredstvo za uklanjanje boje i ružinu vodu. Takođe sadrži razne instrumente, kao što su četkice, mikro četkice i špatulu za mešanje. Tako ćete biti dobro pripremljeni za našu obuku. Da li ste se registrovali za našu edukaciju? Ponesite sa sobom sledeće proizvode: pincete, makaze i instrumente za mapiranje obrva.

Nakon obuke „ Perfect Eyelash Brow Henna “

Da li ste uspešno završili kurs „Perfect Eyelash Brow Henna“? Tada ćete od nas dobiti sertifikat kao dokaz o završenom kursu. Idealan način da klijentima pokažete da posedujete svoje veštine. Imate li još pitanja nakon kursa? Dobićete skriptu sa kompletnim teorijskim delom, narednih šest meseci možete da koristite naše online podučavanje. Dakle, naš kurs „Perfect Eyelash Brow Henna“ je više nego vredan ulaganja! 

Najefikasniji način

Kana koju koristimo za bojenje obrva i trepavica je od najčistijeg materijala: bez amonijaka, olova, štetnih hemikalija i parabena. Sve ovo, plus činjenica da nema oksidanata, čini Perfect Eyelash kanu za obrve jednim od najblažih i najefikasnijih načina farbanja obrva. 

Uslovi za prijem na obuku „Perfect Eyelash Henna Brow“

Želeli bismo da istaknemo da je za postizanje lepih rezultata bilo kojom vrstom kane za obrve izuzetno važno da obrve budu savršeno simetrično iscrtane i oblikovane. Ako nemate (ili imate malo iskustva) sa oblikovanjem obrva pomoću mapiranja obrva, preporučujemo Vam da ispratite trening “sve o stilizovanju obrva”. Tako ćete naučiti mapiranje obrva tokom naše obuke, a nakon toga biti detaljno pripremljeni za obuku “Perfect Eyelash Brow Henna”. Da li imate sertifikat za stilizovanje obrva i potrebno iskustvo sa mapiranjem i oblikovanjem obrva? Registrujte već danas za naš kurs za obuku „Perfect Eyelash Brow Henna “.

Model(i) za Vašu obuku

Kao usluga, Perfect Eyelash Vam nudi mogućnost da Vam obezbedimo modele za Vašu obuku. Uslov je da ovaj zahtev primimo najmanje 7 dana pre početka same obuke. Ne možemo Vam dati garanciju da ćemo moći da obezbedimo modele za Vas, i za to nećemo biti odgovorni.
*Upućujemo Vas na Opšte uslove poslovanja.

Želeli bismo da istaknemo da je za postizanje dobrih rezultata izuzetno važno da obrve budu savršeno simetrično iscrtane i oblikovane. Ako nemate (ili imate malo iskustva) sa oblikovanjem obrva, preporučujemo Vam da upišete obuku “sve o stilizovanju obrva”. Perfect Eyelash kana za obrve je detaljno predstavljena tokom ovoe obuke, tako da nije neophodno dolaziti na demonstraciju Perfect Brow Henna ako ste platili/pratili obuku “sve o stilizovanju obrva”.

Vremenski raspored

 • Model 2: Prezentacija 
 • Kana za obrve:
  Teorija
  Tretman korak po korak
 • Vežbanje kompletanog tretmana na modelu 2:
  Mapiranje obrva – iscrtavanje obrva
 • Šminka za obrve
 • Teorija: Šta koristiti tokom tretmana i šta savetovati za kućnu upotrebu

Kraj kursa: Dobićete zvanični sertifikat kompanije Perfect Eyelash.

Sadržaj START paketa

 

 • Skripta sa kompletnim teorijskim delom
 • Henna dark brown
 • Henna medium brown
 • Henna  light brown
 • Ružina voda
 • Ugaona četkica 
 • Dappen Dish
 • Piling
 • Sertifikat
 • 6 meseci onlajn podučavanja
 • Ponesite svoje pincete i/ili makaze i instrumente za mapiranje obrva ako odaberete samo trening za kanu za obrve.