perfect1 sve za trepavice
Holandski brend lepote. Proizvodi za trepavice i obrve, obuke i tretmani, za salone i pojedince

Proizvodi u koje ćete se zaljubiti, Perfect Eyelash.

Vaš uspeh je ključan!

Da bi postali uspešan stilista trepavica i obrva potrebna Vam je Perfect Eyelash obuka.
Perfect Eyelash akademija održava specijalizovane obuke za nadogradnju trepavica u Beogradu, u malim grupama uz obezbeđene materijale i modele.
Tokom teorijskog i praktičnog dela upoznajete se sa osnovnim terminima, materijalima, načinom primene i održavanjem nadogradjenih trepavica.
Časovi se vode uz konstantan nadzor i pomoć iskusnih trenera.
Praktičan rad i posvećenost svakom članu akademije je potpuna od strane Perfect Eyelash tima predavača.
Perfect Eyelash akademija će podeliti i mnoge praktične primere kako biste dalje uspešno vodili Vaš posao.
Na kraju obuke Perfect Eyelash, akreditovana kompanija za obuku, dodeljuje polazniku akademije zvanični sertifikat kao uspeh za dalji rad. Budite deo Perfect Eyelash akademije i jedan od najboljih stilista za trepavice i obrve, poznat po svojim visokokvalitetnim tretmanima!

Mi smo kompanija koja posluje vrlo uspešno i sa konstantim napretkom. Vizija naše kompanije je bezuslovno zadovoljstvo korisnika. Naša misija je da uvek težimo vrhunskom kvalitetu naših proizvoda i usluga. Sa ponosom ističemo da imamo međunarodno distribuiranu marku profesionalnih proizvoda za obrve i trepavice i nagrađivani tim stilista. Njihov kvalitet je potvrđen u brojnim studijama širom sveta, kao i pohađanjem akademija za edukaciju. Pored toga, kao potpuni dobavljač uvek pratimo aktuelne inovacije da bismo unapredili način rada.

Uvek težimo najboljem kvalitetu naših proizvoda

perfect2 sve za trepavice