Sve o stilistima za trepavice i obrve

Da li je Vaš san da započnete uspešnu karijeru kao stilista za obrve i trepavice? Dajemo Vam mogućnost da odaberete povoljnu obuku za stilistu za obrve i trepavice.

Tokom godina primetili smo da mnogi polaznici Perfect Eyelash-a prate višestruke obuke jednu za drugom. Posao stiliste je veoma popularan, i kada započnete time da se bavite teško da možete prestati. Takođe ova industrija je i dalje u usponu, a sa pravim obrazovanjem i zalaganjem možete započeti uspešnu karijeru za sebe. Ovo nas je motivisalo da Vam ponudimo izuzetno pristupačan paket obuke koji će Vam omogućiti da se uspešno bavite ovim poslom.

Paket obuke sve o stilistima za trepavice i obrve sadrži 5 kompletnih kurseva obuke, i to su:

  • 1 na 1, uključen START paket
  • Lifting trepavica, uključen START paket
  • Obuka za oblikovanje obrva, uključen START paket
  • Kana za obrve, uključen START paket
  • Laminacija obrva

Ove obuke možete pratiti odvojeno. Svi podaci mogu se naći na našoj web stranici, a edukaciju možete sami planirati, što Vam daje potpunu slobodu izbora. Da li imate problema sa pronalaženjem dostupnih podataka? Naša služba za korisnike će pronaći odgovarajući datum za Vas. Jedini uslov je da sve obuke pohađate sa istim trenerom, jer smatramo da je to jako važno. Takođe je bitno da svih pet kurseva pratite u roku od 3 meseca.

Mi u kompaniji Perfect Eyelash se uvek zalažemo za kvalitet i zato Vam nudimo garanciju da se vratite besplatno na dalju obuku i do 12 meseci nakon što prođete kurseve. Vrhunska garancija kvaliteta za Vašu kompaniju!

Ovaj kompletni paket možete kupiti po ekskluzivnoj ceni s popustom od 139.990 rsd. Ovo je popust od najmanje 33.300 rsd, moguće ga je platiti u dve rate. Prvi deo plaćate prilikom rezervacije obuke a drugi nakon poslednje obuke.

Da li želite da podignete svoje veštine na viši nivo? Tada u svoj paket možete dodati obuku za ruski volumen, sa popustom od 15%

Pratite svoju strast i postanite pravi stilista za trepavice i obrve!

Kompletan paket
rsd 197.532