Sve o trepavicama

5 saveta da kontrolišete lepak tokom toplih dana

lepak 1 sve za trepavice

 

Lepak je osetljiv na vlagu, tokom proleća i leta može prilično da varira što rezultira kraćim zadržavanjem nadogradnje trepavica. Naveli smo nekoliko saveta za Vas kako da održavate lepak što je više moguće pod kontrolom.

  1. Držite lepak u kutiji

Glue box Vam garantuje da će Vaš lepak imati savršene uslove da ostane što duže u dobrom stanju. Glue box omogućava lepku vakum i taman prostor, izolovan od kiseonika i štititi ga od spoljnih uticaja koji negativno mogu uticati na njega. Kutiju sa lepkom uvek čuvajte u zatvorenom ormaru ili fioci, bez svetlosti. Perfect Eyelash lepkovi se ne smeju čuvati u frižideru. Vodite računa da lepak uvek bude u kutiji sa sica gelom, kao i da nikad ne stavite lepak pored Speed Lash Accelerator – a, jer može negativno uticati na dejstvo lepka.

  1. Tokom tretmana češće osvežavajte kapljice lepka

Kap lepka obično menjajte na svakih 20 – 30 minuta. Tokom toplijih dana kapljica lepka će se brže isušiti, što može uticati da nadograđena trepavica ne ostane na mestu prilikom nanošenja. To je razlog zbog čega bi trebalo kapi lepka menjati na svakih 10 – 15 minuta.

  1. Koristite Speed Lash Accelerator

Speed Lash Accelerator je proizvod koji čini čuda. Speed Lash Accelerator omogućava da se lepak osuši u roku od 6 sati nakon tretmana, a to omogućava da se nadograđena trepavica bolje poveže sa prirodnom trepavicom. Inače, spoljašnji deo lepka očvršćava se odmah tokom nanošenja. Dakle, nije bitno kakva je vlažnost u Vašem salonu niti kakvo je vreme. Mirise na jagode pa je vrlo prijatan za upotrebu.

Stavite malu količinu proizvoda na mikročetkicu i nanesete na bazu nadogradjenih trepavica  koje su još uvek na traci. Nanesite ga samo na bazu (dno/početak) nadogradnje trepavica. Budite pažljivi i nemojte nanositi ovaj proizvod na prirodne trepavice. Čim baza dođe u kontakt sa lepkom, on se odmah stvrdne, čim se nadogradjena trepavica nasloni na prirodnu trepavicu. Takođe možete da koristite Speed Lash Accelerator za volumen tehniku kako bi omogućili da Vam lepeza ostane u savršenom stanju.

Speed Lash Accelator je spas kod promene vlažnosti.

Pogledajte korake u nastavku ili pogledajte video. Želite da znate koja je vlažnost vazduha? Ovo možete izmeriti pomoću higrometra.

  1. Koristite Maximise Bond

Maximize Bond omogućava da se sve lepljive čestice povežu i stegnu u trenu. Ovaj proizvod takođe smanjuje rizik od iritacije čim otvore oči nakon tretmana. Isparenja lepka gotovo odmah nestaju. Svaki lepak Perfect Eyelash se može kombinovati sa Maximize Bond-om kako bi se garantovalo zadržavanje nadogradnje. Proizvod koristite dva minuta nakon postavljanja poslednjih trepavica. Stavite jednu ili dve kapi Maximise Bond-a na mikročetkicu i nežno obrišite spoj (dno/početak) lepka  prirodne i nadogradjene trepavice. Nema potrebe koristiti veliku količinu ovog proizvoda, malo proizvoda prodire svuda. Ostavite da se osuši na vazduhu tri do pet minuta. Pogledajte video.

  1. Isprobajte različite lepkove

Kada primetite da nadogradnja trepavica brže otpada prilikom češljanja ili tokom tretmana, isprobajte drugi lepak. Može biti da drugi lepak deluje bolje u Vašem radnom prostoru. Svaki lepak ima svoje idealne okolnosti. Zbog toga Perfect Eyelash u svom asortimanu ima različite lepkove. Preporuka je da uvek imate dva do tri različita lepka, posebno tokom toplih meseci. Kod takmičenja u inostranstvu naši stilisti uvek vode računa da imaju najmanje tri različita lepka, za svaki slučaj.

lepak sve za trepavice

Because every day should be a good lash day! 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *