Sve o trepavicama

Četiri sistema za podizanje (lifting) trepavica

Eyelash extension procedure with master and a client in a beauty salon


Perfect Eyelash je jedina kompanija koja je širom sveta plasirala četiri sistema za podizanje (lifting) trepavica: bočice, tube, pumpice i kesice za jednokratnu upotrebu. Težimo inovacijama, pa tako pored Normal setting sistema imamo i Fast setting sistem. Nastavite da čitate, i reći ćemo Vam najvažnije stavke. 

Koraci

Uz pomoć podizanja (lifting) trepavica svojim klijentima možete pružiti lepo uvijene trepavice i oni se mogu zauvek oprostiti od uvijača. Ako tokom tretmana i ofarbate trepavice, odmah imate predivan izgled kao da ste naneli maskaru. U ovom tretmanu koristimo tri losiona. Losion 1 koji obezbeđuje zakrivljenost, losion 2 koji služi za fiksiranje i losion 3 keratin koji dodatno hrani dlačice. 

Perfect Eyelash je najpre lansirao bočice sa losionima za podizanje (lifting) trepavica. Ova metoda je iz Normal setting sistema. Losion nanosite tako što mikročetkice umočite u bočicu i nanesete na trepavice. Dizajnjrali smo i tube za higijensku metodu koja je ujedno i jednostavna za upotrebu. Losion možete aplicirati iz tube direktno na trepavice. Kod Normal setting sistema vreme delovanja losiona 1 je 10 – 15min, losiona 2 je 5 – 7min, dok je lotion 3 keratin koji hrani trepavice. Losion 3 dostupan je samo u obliku tube i može se kombinovati sa svim sistemima 

Fast setting sistem 

Sada još brže možete postići rezultate kod podizanja (liftinga) trepavica zahvaljujući novom Fast setting sistemu. Za ovaj sistem je sastav sastojaka još moćniji i vreme trajanja tretmana je kraće. Higijenski je za rad i ima jednostavnu upotrebu. Posebno su kesice za jednokratnu upotrebu idealne ukoliko nemate puno klijenata za tretman podizanja (liftinga) trepavica. Kada otvorite jednu kesicu sa njom možete uraditi jedan ili dva tretmana. Ukoliko radite dva tretmana bitno je da budu istovremeno ili neposredno jedan za drugim. Vreme trajanja faze losiona 1 i losiona 2 je 5 – 8min

Šta je tačno razlika? 

Za Normal setting sistem koristimo evropske sastojke. Sastojak cistamin koji je ekvivalent prirodnom cistaminu/keratinu dlačice na trepavicama. Zbog toga je vreme trajanja faza duže za razliku od Fast setting sistema. U Fast setting sistemu koristimo tioglikolnu kiselinu. Ovo je jača tečnost sa tajvanskim sastojcima prema zakonima i propisima EU za kozmetiku. Zbog toga je i vreme trajanja faze kreće za razliku od Normal setting sistema. 

Kombinovanje proizvoda 

Možete kombinovati sve proizvode Normal setting sistema. Tako npr, možete koristiti losion 1 iz bočice sa losionom 2 iz tube. Isto važi i za Fast setting sistem. Ukoliko odlučite da koristite losion 1 za jednokratnu upotrebu u kesicama, možete ga kombinovati sa losionom 2 iz pumpica. 

Da li imate salon lepote ili volite da ih posećujete? 

Perfect Eyelash Vam pruža najbolje proizvode i 4 različita sistema, tako da svako može raditi na način na koji želi. Mi sa njima postižemo fantastične rezultate, a sada možete i Vi! 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *