Sve o trepavicama

Uloga plastičnih folija u tretmanu podizanja (liftinga) trepavica

Lash Lifting


Za izvođenje tretmana podizanja (liftinga) trepavica važno je koristiti proizvode pod pravim uslovima. Ovo će Vam omogućiti najbolji rezultat. U jesen temperature padaju i losioni u tretmanu će se boriti da se lepo „potpare“. Plastičnu foliju koristimo za stvaranje efekta zagrevanja. Ovde ćemo Vam objasniti upotrebu plastične folije u tretmanu podizanja (liftinga) trepavica sa svim potrebnim savetima. 

Zašto je toplota važna?

Kada izvodimo tretman podizanja (liftinga) trepavica radimo sa 3 različita losiona: losion za start, losion za fiksiranje i keratin. Svaki losion ima svoju funkciju i idealne uslove rada. Korišćenjem losiona 1 trepavice se omekšavaju i stvaraju zakrivljenost. Potrebno je koristiti losion 1 sa malo većom temperaturom, kako bi losion pravilno radio svoj posao. Losion 2 služi za fiksiranje trepavica i omogućava da se ostvarena zakrivljenost sačuva. Takođe možete uz pomoć plastične folije stvoriti dodatni efekat zagrevanja u hladnijim danima. 

Kako stvoriti više toplote? 

Postavljanjem plastične folije preko očiju sa lampom iznad njih, stvarate efekat staklene bašte. To omogućava maksimalnu zakrivljenost tokom hladnijih dana. Funkcija plastične folije je da zadrži više toplote i omogući losionu da obavlja bolje svoj posao. 

Kako se koristi plastična folija? 

Perfect Eyelash plastična folija ima praktičnu reznu ivicu pomoću koje možete lako odseći potreban komad. Postavite plastičnu foliju preko očiju tokom dejstva losiona 1 i losiona 2 i stavite je preko obrva, očiju do obraza. Pričvrstite foliju sa leve i desne strane oka. Za oba losiona koristite čisti komad folije, kako ne bi došli u kontakt jedan sa drugim. 

Korišćenje plastične folije kod tretmana laminacije obrva

Plastičnu foliju takođe koristimo u tretmanu laminacije obrva. Laminaciju obrva vršimo našim proizvodima za podizanje (lifting) trepavica. Koristimo proizvode iz Fast setting sistema kako bi bili sigurni u dobre rezultate i takođe stavljamo plasičnu foliju preko obrva. Tada se losion dodatno stimuliše kako bi se postigao željeni rezultat na dlačicama obrva. Plastična folija takođe osigurava da dlačice na obrvama ostanu u željenom, pravilnom smeru. 

Mali „komad plastike“ može baš dobro doći i omogućiti savršene rezultate. Nadamo se da ćete uz pomoć naših saveta postići jednako lepe rezutate i kod podizanja (liftinga) trepavica i laminacije obrva u bilo kom godišnjem dobu. Jako je važno da tokom leta na visokim temperaturama ne upotrebljavate plastičnu foliju ili lampu. Nisu Vam potrebni nikakvi dodaci jer je tokom leta temperatura dovoljno visoka da proizvodi mogu da postignu rezultate. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *