Sve o trepavicama

Najbolji način da sačuvate nadograđene trepavice

image005 sve za trepavice


Kako možete biti sigurni da će Vaši klijenti duže uživati u nadogradnji trepavica? Perfect Eyelash ima 3 proizvoda u asortimanu koji Vam mogu pomoći u tome. Ovi proizvodi najbolje zadržavaju nadogradnju trepavica. Objasnićemo Vam koje korake treba da sledite uz potrebne savete i trikove.

Speed Lash Accelerator

Je novi proizvod i deluje magično. Speed Lash Accelerator omogućava lepku da se osuši u roku od 6 sati nakon tretmana, zbog čega će se nadograđene trepavice bolje nalepiti na prirodne. Lepak će se odmah učvrstiti tokom nadogradnje. Zbog toga nije važno koja je vlažnost u Vašem salonu niti kakvo je vreme. Takođe, možete biti sigurni da neće doći do raspada lepeze prilikom nodogradnje volumen tehnikom. Pre i tokom tretmana koristite Speed Lash Acceleration. Ima miris jagode i jako je prijatan za upotrebu.

Nanesite malo sredstva na mikročetkicu i na veštačku trepavicu dok su još uvek na traci na Vašoj paleti za trepavica. Nanesite ga samo na bazu (dno/početak) nadogradnje trepavica. Nikako ne nanosite ovaj proizvod na prirodnu trepavicu. Čim baza dođe u kontakt sa lepkom, ona se brže stvrdnjava i nadograđena trepavica se pričvršćuje direktno na prirodnu trepavicu.

image001 sve za trepavice

Maximise Bond

Makimize Bond je novo u asortimanu proizvoda Perfect Eyelash. Ovaj proizvod povezuje sve čestice lepka. Smanjuje rizik od iritacije kada klijent otvori oči nakon tretmana. Svaki lepak od Perfect Eyelash može se kombinovati sa Maximixe Bond-om kako bi se osiguralo najbolje zadržavanje. Ovaj proizvod koristite 2 minuta nakon postavljanja poslednjih  trepavica. Nanesite 1 – 2 kapi Maximize Bond-a na mikročetkicu i pažljivo pređite preko (dna/početaka) nadogradnje trepavica. Ne treba koristiti previše proizvoda, dovoljno je samo premazati preko lepka. Zatim ostavite da se osuši na vazduhu 3 – 5 minuta.

image003 sve za trepavice

Perfect Eyelash Coating

Perfect Eyelash Coating Vaš klijent koristi kod kuće za dodatnu negu svoje nadogradnje. Premaz pruža zaštitni sloj na lepku za nadogradnju trepavica. Potrebno je naneti premaz na ivicu lepka u osnovi svaka 2 – 3 dana. Na ovaj način činimo lepak otpornijim na spoljne uticaje poput znojenja, plivanja, šminkanja itd. Četkica za nanošenje izgleda poput eyeliner četkice za oči. Proizvod možete naneti na isti način na koji biste naneli eyeliner za oči. Koristite premaz samo na ivicu gde se nalazi baza Vaših nadograđenih trepavica.

image005 1 sve za trepavice

Ova 3 proizvoda garantuju Vašim klijentima najbolje zadržavanje nadograđnih trepavica. Na ovaj način Vaš klijent može duže uživati u svojim prelepim trepavicama.

Želimo vam puno sreće u studiju sa ovim savetima i trikovima, a sada natrag na posao sa trepavicama!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *